3 hyggelige overnatningsmuligheder i Lemvig

3 hyggelige overnatningsmuligheder i Lemvig

Går turen mod det Nordjyske, er Lemvig en oplagt mulighed. Det naturskønne område har enormt mange smukke oplevelser at byde på, hvor der både er mulighed for at tage en tur forbi Møntsted kalkgruber, ro i kajak, spille golf, og prøve kræfter med den svære disciplin at surfe. I Lemvig er der rig mulighed for at overnatte på bedste vis, da der ligger flere campingpladser, hoteller samtidig med at det er muligt at leje sommerhuse i store dele af området.

Hotel Nørre Vinkel

De gamle og historiske bygninger stammer helt tilbage fra år 1841, men der berettes om at det er bygget oven på en storgård der har historie helt tilbage fra år 1766. Gården er siden blevet restaureret over flere omgange, men hovedhuset, samt nogle af længerne er bevaret fra bebyggelsen i 1841.

I 1978 åbnede Hotel Nørre Vinkel, hvor ejerne overtog dødsboet, og valgte at åbne op for driften af et hotel. De seneste tilbygninger består af 26 værelser, der i dag danner rammerne om et moderne hotel med de historiske hovedhuse.

En af den gamle hovedgårds ladebygninger, fungerer i dag som restaurant. Det er her muligt at spise sine måltider som gæst på hotellet, i de flotte lokaler med imponerende tømmerkonstruktioner, og storslået udsigt ud over Limfjorden.

Lemvigs Strandcamping

Har man et ønske om at være helt tæt på stranden, vil Lemvigs Strandcamping være en oplagt mulighed.
Det er muligt både at leje sig ind med telt, autocamper og campingvogn. Campingpladsen ligger ligesom navnet indikerer på selve stranden, hvilket gør stedet til en oplagt sommerdestination.

Campingpladsen har foruden gode overnatningsmuligheder, også en lang række aktiviteter for hele familien. Det er blandt andet muligt for de mindste, at tage i indendørs svømmehal, hoppe på hoppepude, spille air hockey, købe slik i slikbutikken og meget mere.

Stedet byder ikke udelukkende på aktiviteter for de mindste, og har derfor også en række attraktive aktiviteter for de voksne. Det er blandt andet muligt at spille golf på områdets 18 hullers bane, eller tage ud og brænde benzin af på Gokartbanen der er tilknyttet stedet.

Odden sommerhusudlejning

Der er en betagende udsigt op langs stranden ved Lemvig, samt ved den bredde indsejlingen til Lemvig. Odden sommerhusudlejning udlejer feriehuse der ligger i det lille område ved Lemvig ved navn Gjellerodde, der i særdeleshed er kendt for de natursmukke omgivelser.

Odden sommerhusudlejning drives af de lokalkendte Jørn Chr. Olesen og Bruno Mølgaard, der begge har et indgående kendskab til hele området omkring Lemvig.

Er man derfor interesseret i at opleve de smukke udsigter fra terrassen af et udlejet feriehus, er det disse man skal ringe til. Mange af husene er beliggende lige ud til stranden, hvilken vil være til glæde for de unge som ældre feriegæster.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.