Derfor elsker børn Lemvig

Derfor elsker børn Lemvig

Hvert år kommer der masser af børnefamilier til Lemvig, fordi det er et skønt sted for børn at holde ferie.

Hvis du har siddet og undret dig over, hvorfor det er så godt for børn at komme til Lemvig, så behøver du ikke vente mere, for vi kommer her med nogle gode grunde til, at du skal tage hele familien med til Lemvig.

 

Masser af frisk natur

Naturen i og omkring Lemvig er helt igennem fantastisk. Børn elsker den skønne Lemvig fjord, og hvis I tager lidt ind i landet, er der et flot bakket landskab. Det gør, at børn kan løbe rundt i naturen og have det sjovt.

De fleste børn bruger ikke lige så lang tid udenfor, som børn gjorde for bare ti år siden, og derfor er det en god idé at lade dem opleve et sted som Lemvig. Når børn oplever det, bliver de altid glade, for det er helt naturligt for dem at bevæge sig.

 

Tag ud at fiske

En anden god aktivitet er, at I kan tage sammen ud at fiske. Det er noget for hele familien både for små og store.

Det gode ved at fiske er, at det giver børnene mulighed for at øve sig på tålmodighed, da det kræver det at fiske. Det kan børn sagtens, når de opdager, hvor sjovt det er at fange sin egen mad. Der er ikke noget bedre end at fange sin egen fisk og tilberede og spise dem om aften.

Børn får en ufattelig stolthed, når de får lov til at stå for aftensmaden, og fisk der lige er fanget, smager nu engang bedre.

Generelt vil vi anbefale, at I min. tager en uges ferie til Lemvig og omegn og bare nyder stilheden, og at det hele går lidt langsommere, end I er vant til. På trods af at der er mange turister hver sommer, så er der stadigvæk dejligt afslappende for både for børn og voksne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.