Frederikshavn, en by hvor det sker, for hele familien.

Frederikshavn, en by hvor det sker, for hele familien.

Frederikshavn – Den lille ‘Store’ havn.

Alt for familien.

Leder du efter et sted hvor du kan tage hele familien med på ferie, eller bare en forlænget weekend, så har Frederikshavn lige det du skal bruge, lækker strande, stor havn, flotte seværdigheder, badeland og gode billige steder at spise, der er nok til at hele familien ikke mangler noget.
en lille by pakket godt væk på Nordjyllands østkyst, med flot natur, rig kulturel historie og en lang og interessant militær historie som hele familien kan finde spændende.

Frederikshavn midt Frederikshavn mad

Historie.

Frederikshavn krig

Frederikshavn ligger ud til Kattegat, på østkysten af den nordjyske ø, byen har godt 24.000 indbyggere og har en lang og stærk tradition med at lave historiske aktiviteter, i kan udforske de gamle fort og bunkers tilbage fra anden verdenskrig, samtidig er der et væld af gamle flotte historiske bygninger eksempelvis kirker, krudttårne og den gamle bydel.

Havnen, et smut til Oslo.

tilbage i 1980’erne var byens stærkeste industri fiskeri, men med tiderne har udviklingen ændret byens økonomiske omdrejningspunkt og havnen er nu en stor lysthavn og turisthavn med færger der sejler ind og udlands, så hvis familien skulle have lyst, tag en tur med færgen over sundet, til eksempelvis, Göteborg eller Oslo, hvor du kan se hvad vores Svenske eller norske naboer har at byde på.

Byen byder også på massere af muligheder for god menuer til overkommelige priser, fra både restauranter og caféer, de tilbyder blandt andet friskfanget fisk fra den lokale havn.

Frederikshavn sword Frederikshavn havn

Frederikshavn Cykelklub & Badeland.
Frederikshavn strand

Er du og din familie til det lidt mere aktive liv, så er der det årlige maraton, Norskov Maraton i August, og en masse bike-trails i den fri og flotte natur hvor du kan presse dig selv til den yderste grænse, det er også her Nordic MTB Race bliver afholdt og der er ruter på 35, 65, og 105 km.

Der er også mulighed for at boltre sig i vand ved de lækre strande, og skulle det ske at vejeret ikke er til de udendørs aktiviteter, så har byen også et stort badeland hvor man kan lege på livet løs.

En imponerende ” lille ” by.

Frederikshavn er måske en lille by, men den er på ingen måde en ” lille ” by når det kommer til muligheden for at opleve sjov, kultur og historie, så du kan bare pakke kufferten og kører mod Frederikshavn, for her kan du nyde en god og afslappende ferie mens du ser familien hygge sig.

God ferie og nyd det i det Nordjyske.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.