Gør juleferien i Lemvig mindeværdig

Gør juleferien i Lemvig mindeværdig

Når du skal på juleferie i Lemvig kommune, er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan opleve.  Alt for mange har den opfattelse, at så snart man kommer uden for storbyerne, så er livet dødt. Det er langt fra tilfældet og her kommer der nogle tips til dig der skal holde jul i Lemvig.

Aktiviteter  i Lemvig kommune

 

Om det er godt eller dårligt vejr, så er der altid noget at tage sig til i Lemvig kommune, som rummer et hav af aktiviteter i julemånederne. Her er det muligt at komme tage ud og spise på en af de mange restauranter der i omegnen.  Ikke langt fra Lemvig er der en lille by kaldet Sevel, hvor der er en rigtig god restaurant eller kro, kaldet Sevel Kro, hvor du vil få et stærk madoplevelse. Hvis du er til det knap så fine, så er der Pølseboden i Thyborøn, som byder på traditionelle danske grillretter. Hvis ikke restaurant besøg er sagen, er muligt at tage ned i Lemvig bymidte, hvor der er et hav af butikker med alt, hvad hjertet begærer, både til damer og mænd.

Hvis du er mere til en aktiv juleferie og ikke er bange for kong vinters kulde, så er der også en del udendørs aktiviteter i Lemvig kommune. De høje skrænter ved Limfjorden gør det til et ret godt sted at Paraglide, ligesom man på vandet har mulighed for at surfe, ro og sejle, hvis vindforholdene tillader det.

Derudover eksisterer der forskellige gode cykelruter i Lemvig, hvor der både er kystruter og en såkaldt panorama rute, hvor du føres til de bedste udsigtsposter udover Vesterhavet.

Natur og afslapning

Vestjylland er kendt for den barske natur med Vesterhavet og strande som lange som øjet rækker.  Men mellem Lemvig og Struer, er der noget som hedder Klosterheden og er et stort skovområde, hvor man virkelig har mulighed for at give slip på hverdagens strabadser og koble helt af. Det eneste til at forstyrre din tur til Klosterheden er lyden af hjortebrøl og fugle der kvidre. En helt igennem god oplevelse, til dig der gerne vil opleve noget anderledes vestjysk natur.

 

Indret sommerhuset eller hjemmet hyggelig

Når du skal holde jul i Lemvig uafhængigt om det er sommerhuset eller din egen helårsbolig, så handler denne højtid om at hygge om og ikke mindst sammen med dem, man har kær.  Der er mange måder at sprede julehygge på, en af dem er ved, at indrette ens hjem på den rigtige måde. Det kan være ved at dekorere hjemmet med juleting, såsom små julenisser i vinduet eller at bruge det rigtige bordpynt til juleaften. Hvis det er svært at blive inspireret til den rigtige borddækning, er det muligt at indhente inspiration her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.