Jesperhus, sjov ferie i hytte eller campingvogn.

Jesperhus, sjov ferie i hytte eller campingvogn.

Umiddelbart uden for Nykøbing Mors på Mors i Limfjorden finder du ferieparken for hele familien, Jesperhus Feriepark, en af Danmarks største ferieparker, et ferieparadis for børnefamilier med udendørs og indendørs vandland og en mængde af andre aktiviteter som  minigolf, par 3-golf, badminton, tennis, fiskesø, bowling, restaurant, lasergame, aktivitetshal, fodboldbane, hoppepuder og diverse legepladser. Der er mulighed for camping og hytter til leje hvis man vil blive der længere tid.

Hytte

  • Jesperhus Blomsterpark, åbnede første gang for offentligheden i 1966, og havde over 40,000 besøgende, siden er parken blevet et mere turist og familie-orienteret sted, med camping, hytter og badeland.

 

  • Årskort eller Sæsonkort, kan købes online til en eller flere personer, og giver fri entré i Jesperhus og et besøg i Aalborg Zoo, Ree Park, Odense Zoo og Givskud Zoo, endvidere giver det 10% rabat i flere af parkens butikker. OG 50% på entré til Jesperhus vandland.

 

  • Jesperhus’ Aktivitetskalender er altid fyldt med gode og morsomme aktiviteter for hele familien,

 

Jesperhus: Aktiviteter og Årskort.Martin

Jesperhus er har et over 3000 kvm indendørs junglezoo, hvor alle dyrene lever frit med hinanden og det er muligt for gæsterne at gå rundt inde i Zoo’et hvor dyrene lever og interagere med dem ved at, eksempelvis at give dyrene mad og kæle med dem, i 2013 indgik Jesperhus Junglezoo et partnerskab med ” Martin og Kertil ” fra børneprogrammet Naturpatruljen på TV2, hvor Martin og Ketil underviser de besøgende mens dyrene er frie til at ” afbryde ” undervisningen, derudover er der udendørs og indendørs legeland, 4D-Biograf, Hugoland og H.C. Andersens have.

Hvis du er en af dem der besøger Jesperhus ofte, så har du muligheden for at købe et Årskort eller Sæsonkort, sådan et kort kan købes online, til en eller flere personer, og giver fri entré i Jesperhus, og 50% på entré til Jesperhus vandland. samtidig giver kortet også ét gratis besøg i både Aalborg Zoo, Ree Park, Odense Zoo og Givskud Zoo.

Du kan også spare penge i Jesperhus’ egne butikker, med et årskort / sæsonkort, der giver 10% rabat i flere af parkens butikker.

Vandland

 

Jesperhus: Hytter og Camping.Camping

Jesperhus er en stor feriepark og det er næsten umuligt at opleve alt hvad parken har at tilbyde på en dag uden at opleve en hvis mængde stress og frustration, så derfor har Jesperhus både Campingplads og Hytter til leje, du kan både have din egen campingvogn med eller du kan leje en af ferieparkens campingvogne.

Alle regler omkring overnatning og priser for daglig besøg i parken er selvfølgelig stadig gældende for den overordnet pris når du campere i Jesperhus.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.