Kom hurtigere og nemmere i job i Nordjylland

Kom hurtigere og nemmere i job i Nordjylland

I Danmark er vi desværre stadig nogle stykker, der er arbejdsløse. I denne artikel, vil vi gerne være med til at gøre procentsatsen for arbejdsløshed i Danmark mindre. Læs med og kom hurtigere i job ved hjælp af vores lille hemmelighed, som du kan læse mere om i artiklen.

Udryd stavefejl i dit CV og ansøgning

Når du ansøger om et job og derefter får afslag, har det stort set altid noget med din ansøgning og cv at gøre. Det er vigtigt, at du som jobsøger, skiller dig ud så du ikke blender for meget ind i mængden af de andre ansøgninger.

Stavefejl er et No-Go. Det kan ikke siges nok gange. Når du ansøger om et job, hvor du har stavefejl i din ansøgning, vil du som ofte få afslag. Det skriger af uprofessionalisme og ikke har øje for detaljer. Som ofte vil den pågældende chef, som du sender ansøgningen til, blot skubbe din ansøgning direkte i skraldespanden, hvis han eller hun finder en stavefejl.

Det er vigtigt, at du også staver navne rigtigt, da dette kan have en endnu dårligere indflydelse. Har den pågældende person, som du sender din ansøgning til et mærkeligt navn. Så må du finde ud af, hvordan det navn staves. Det er ikke nok med, hvis du tror det er rigtigt stavet. Altid vær helt sikker, så du kan vise, at du har styr på tingene.

Få professionel hjælp til cv og ansøgning

Virksomheden Ballisager.com har i mange år specialiseret sig i rekruttering, outplacement og karriererådgivning.

Ønsker du hurtigt at komme ud i job, er Ballisager.com vores hemmelighed som vi afslører til dig. Virksomheden har en masse tilfredse kunder. Ballisager får rigtig mange af deres kunder fra andre kunders anbefalinger.

Nedenfor kan du se en række smagsprøver på, hvad du bør inkludere i din ansøgning.

 • Fremhæv din drivkraft i din ansøgning til jobbet
  Det er super vigtigt, at du lægger vægt på din motivation i dine ansøgninger. Du vil ikke blive ansat nogen steder, hvis ikke du viser dit engagement for virksomheden og det du kommer til at lave.
 • Effektive værktøjer
  Det er super vigtigt, at du understreger dine kompetencer. Ikke bogstaveligt, men at du gør dem tydelige, så de er lette for læseren at finde. Du skal ikke kun fortælle og dine egne kompetencer, men også hvor disse kompetencer efterspørges i jobopslaget.
 • Du skal have en gennemtænkt jobsøgningsstrategi
  Når du søger job, har du brug for en strategi. Der er mange jobs i den private sektor, som ikke bliver slået op. Du kan faktisk komme rigtig langt ved at søge uopfordret. Dette viser også en endnu større interesse, fordi du selv kommer til virksomheden og kontakter dem. Du kan selvfølgelig sagtens lave et mix. Så du både ansøger uopfordret og opfordret.
 • Jobsøgerkompetencer
  Tro det eller ej, men nogle af de bedste kompetencer at have, er både netværk og at være i stand til at kunne sælge. Har du disse kan du allerede komme langt!

Disse ting er blot nogle af de få ting, er blot nogle af de få ud af de mange ting, som Ballisager kan hjælpe dig med. Du kan se meget mere om alt dette her hos Ballisager.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.