Lemvig er fyldt med oplevelser

Lemvig er fyldt med oplevelser

Området omkring Lemvig har en helt fantastisk natur, og det gør det til et fantastisk sted at få en masse oplevelser. Her finder man en række forskellige oplevelser, og der er både noget at lave om vinteren og om sommeren.

 

Mange tager nok hertil om sommeren, da de gerne vil opleve, hvordan Lemvig kan være om sommeren, og det er da også bare med at begynde at planlægge jeres sommerferie til Lemvig – for her er masser at lave.

 

Smag på Lemvig

Der er rigtig meget lækkert mad i Lemvig, da det ligger ud til vandet, og det er en kendt fiskerkultur, som du finder i byen og nærliggende områder.

 

Derfor er der en række restauranter, hvor du kan få friske fisk, som smager helt anderledes end det, som du er vant til at købe i et supermarked.

 

Du kan også købe fisk direkte på havnen og tage dem med hjem og nyde dem sammen med hele familien.

 

Masser af oplevelser for børn

Børnefamilier er især vilde med at tage Lemvig, da der altid er noget at lave. De har nogle af de flotteste strande, som er et sted, hvor børn elsker at tage hen.

 

Herudover er der også en række legepladser og campingpladser, hvor børn kan finde legekammerater. På den måde bliver ferien også mere behagelig for de voksne, som slipper for hele tiden at holde øje med børnene. Eller i hvert fald kan en forældre nøjes med at holde øje med alle børnene, så de andre forældre kan lave noget andet.

 

Tag på fisketur

Selvom det er fantastisk at købe fisk på lokale fiskemarkeder om sommeren, så er der noget fantastisk ved selv at fange sin mad. Derfor kan det anbefales, at man tager ud og fisker selv. Det er også noget, som man kan lave med hele familien, da det er sjovt for børn i alle aldre.

 

Hvis I skal på fisketur, bør I selv tage jeres ting med, så I kun skal købe et fiskebevis, når I kommer frem.

 

Udover de oplagte ting er det en god idé at tage en mindre stige med, som I kan bruge på fisketuren. Den er rar at have med, når I skal arbejde med fisk. Hvis I ikke allerede har en stige, kan du finde en på stigefabrikken.dk.

 

Masser af kultur

Mange tror fejlagtigt, at de skal til hovedstaden, hvis de vil opleve kultur. Men der er ufattelig meget historie i området, hvor man kan høre om de gamle fiskere.

 

Der er flere museer, som er dedikeret til Lemvigs historie eller andre steder i området. På den måde kan man få et anderledes indblik i, hvordan Danmark var før i tiden.

 

For tit er meget af den historie, som vi lærer kun historie fra København, som ikke nødvendigvis er det mest relevante for os alle sammen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.