Oplev det smukke ved Danmark med ferie i Nordjylland

Oplev det smukke ved Danmark med ferie i Nordjylland

Når vi i Danmark tager på ferie, tager vi stort set altid til udlandet, da vi vil opleve flotte hvide sandstrande og sol. Men hvad vi ikke tænker over, er at lille Danmark har en masse at byde på, for både dig og dine børn. Det er muligt at få den bedste ferie i Danmark, det er bare med at vide, hvor man skal tage hen og hvad man skal se.

Du bør besøge Nordjylland

Når der snakkes om, at sneen aldrig rammer eller solen kommer frem sent, så er det ikke altid sandt. Ofte er der faktisk både sne eller sol i Danmark, det kommer bare først i Nordjylland. Men det er ikke tit det bliver nævnt. I Nordjylland er der mange flotte steder at se og besøge. Samtidig behøver det ikke være svært at komme til Nordjylland. På rejsepriser.dk er det nemlig muligt at finde billige flybilletter til Aalborg i Nordjylland, også hvis du rejser fra København.

Skagen

Skagen er i sandhed en af Nordjyllands smukkeste områder. På trods af de 8500 indbyggere kommer der hver sommer mere end 40.000 turister. Her findes der nemlig både smuk natur, historie om skagensmalere og stemning på højeste plan, hvor du samtidig bliver taget op på et højt gastronomisk niveau.

Elsker du fisk og skaldyr, er Skagen en mulig rejsedestination for at få en hel unik gastronomisk oplevelse. Mens du spiser mad med lækre og friskfanget råvarer, har du samtidig det store hav i din baghave. Foruden den lækre fisk, er der godt tilbehør, som kød, kartofler og grøntsager fra de bedste landmænd. Der findes et hav af gode restauranter, som alle har masser af lækker mad at byde på.

Strandene

Når du besøger Nordjylland, kan du godt finde de lange lækre hvide strande og solen der går højt om sommeren. Rundt om Skagen kan du finde 60 km lækker hvid badestrand og er samtidig bilfri. Øverst på Skagen findes Grenens spids, hvor man dog ikke må bade fordi strømforholdende er stærke.

Hvis du tager nordvest i Nordjylland, finder du Vesterhavet, hvor der er flotte klitter og smukke strande der gør det til den ultimative feriedestination for hele familien. Vesterhavet eksisterede allerede for 350 millioner år siden. Her kan du finde lækre sommerhuse, hvor familien kan opleve den idylliske stemning, finde hinanden og bruge tid sammen med spil og sjov.

Husk det vigtige i livet

Det er vigtigt, at vi stadig husker, hvad der er vigtigt. Elektronikken har taget ret meget over og det ses at de fleste børn sidder med en iPad og er online hele tiden. Ved at tage til Vesterhavet og Nordjylland, har i mulighed for at få tilbragt tid sammen, hvor i, som familie, er i fokus. På den måde kan i også vise jeres børn, at der er en verden udenfor den online verden.

Overnatning i Nordjylland

Om i gerne vil bo ude ved Vesterhavet, tæt på den friske vind, eller ved Limfjorden og nær byerne med hyggelige gågader og specialbutikker, findes der både naturlejrpladser, sommerhuse og luksusværelser. I Lemvig og Thyborøn findes der også campingpladser, hvis man er til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.