Polterabend i Nordjylland – tre aktiviteter du bør prøve i Lemvig

Polterabend i Nordjylland – tre aktiviteter du bør prøve i Lemvig

Lemvig er et område som tiltrækker mange mennesker hvert år og det gælder ikke mindst glade badegæster og masser af unge mennesker. Derudover så er der også mange, der rejser langvejs fra for at fejre deres polterabend i området netop på grund af de mange gode attraktioner og muligheder som området byder på. Så hvis du står foran at skulle afholde en polterabend i nær fremtid, kommer der her en kort guide til tre ting som du kan prøve i Lemvigområdet.

1: Paintball på kombineret indendørs-udendørsbane

Man kan næsten ikke sige ’polterabend’ uden også at sige ’paintball’, så hvis du står foran at skulle afholde en polterabend, så er Lemvig det helt rigtige sted at tage til. Ved Lemvig finder man nemlig Vestjysk Friluftcenter der har en af Danmarks største paintball baner. I modsætning til mange andre steder er der her mulighed for at kombinere end udendørsbane med en indendørsbane, hvilket giver en unik intensitet. Derudover er der både masser af plads at boltre sig på, så uanset om i er 5 eller 50 personer, så er der masser af plads at udfolde sig på og med priser på 215 kroner per person er det til at få råd til for langt de fleste.

2: Jagt hinanden i 6×6 amfibier!

Hvis ikke paintball er nok for jer, eller hvis i blot har mere energi i kroppen at give af, så kan i også overveje at prøve lykken og prøve at køre i amfibier. Disse køretøjer hviler på tre akser og kan derfor både sejle på vand, og forcere stejle bakker til lands. Hvert køretøj har plads til to personer og der er derfor masser af muligheder for at jagte hinanden bogstaveligt talt over såvel stok som sten og ikke mindst vand. I kan være helt sikre på at få en unik oplevelse samt at blive rystet rigtigt godt igennem. Dog er det vigtigt at huske at ligesom med almindelige biler, så er det ikke tilladt at være påvirket af spiritus, så sørg gerne for at starte dagen med en aktivitet som denne inden i har fået alt for meget alkohol indenbords.

3: Bueskydning og øksekast!

Hvis i stedet er mere interesserede i at konkurrere med hinanden, og i sær med brudgommen, så bør i også overveje at begive jer ud i en rigtig mandedisciplin: øksekast og bueskydning. Ved Lemvig er det muligt at finde sin indre viking og prøve kræfter med disse gamle aktiviteter der i sin tid var en af vikingernes foretrukne sportsgrene. Igen er det dog vigtigt at huske at alkohol i dette tilfælde slet ikke er tilladt af meget åbenlyse grunde. Til gengæld giver begge øvelser en masse adrenalin rushes som uden tvivl kommer til at vare resten af aften så selv hvis i starter festen lidt senere end planlagt.

Alle disse aktiviteter er selvfølgelig ikke billige – især ikke hvis i kommer langvejs fra. I kan dog finde en lang række muligheder for billige finansierings muligheder ved at besøge denne side.

Rigtig god fest!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.