Et Romantisk get-away for to.

Et Romantisk get-away for to.

Vejle spa for 2

Har i brug for en weekend væk fra det hele, bare jer to alene, romantisk og forkælelse så er hotel Vejlefjord lige noget for jer, et spa-ophold med romantisk stemning, som allerede starter på værelset lige efter tjeck-ind, Rosenblade, champagne på køl, hjerter af chokolade og massageolie.

Grundlagt, som sanatorium for brystsyge, i 1895 af læge Chr. Saugman.

Hotellet har foruden Spa og wellness faciliteter, konference lokaler og fantastiske fjord lokaliteter.

Kys-mig-straks-huset, er en gammel hytte ” gemt ” ude i skoven, og har huset mange kærestepar.

Prisvindende Spa og wellness  Vejle spa

Hotel Vejle fjord er et fantastisk flot og lækkert sted, et hotel hvor du kan trække dig tilbage med
bare slappe af i eksempelvis hotellets prisvindende spa, tilbage i 2014 vandt hotel Vejlefjord, Danish beauty awards nr. 1 for deres spa, af en faggruppe af dommere.

Dette er også et sted hvor du og din udkårende kan tilbringe en eller flere dage med massage, wellness, termiske bade og ekstrem forkælelse, så i ikke behøver at gøre andet end at bare være jer selv, for og med hinanden.

For de lokaleVejle spise

Hotellet holder også nogle aktiviteter der inkludere lokalbefolkningen i området omkring Vejle, mandag og fredag afholder hotellet nogle wellness aktiviteter hvor man ankommer til det store morgenbord for bagefter at går ned i spaen og slappe af indtil klokken 14:00.

 

Det samme foregår om onsdagen bare om aftenen bare med en to retters middag og så et spa-ophold til kl. 23:00 og det er simpelthen Hotellets måde at bringe de lokale sammen og tilbyde en god og stressfri oplevelse i hverdagen.

En skøn naturVejle Balkon

Den naturskønne park der ligger omkring Hotel Vejlefjord er også et sted hvor der bliver afholdt en del aktiviteter især i sommerperioden, med skovruter på over 20 kilometer er der rig mulighed for at tage en afslappende tur i naturen og bare opleve skovens dybe stille ro.

Kys-mig-straks-huset

Hotellets ” hytte ” i skoven der også er kendt som, Kys-mig-straks-huset, har helt tilbage fra 1900-tallet tiltrukket forelskede kærestepar, og vi ved at der har foregået flere frierier i “hytten” med den smukke udsigt og romantiske stemning.

Hotellets historie

Tilbage i 1895, Grundlagde lægen Christian Saugman, stedet som sanatorium behandlingssted mod brystsyge, hvilket var sygdomme som tuberkulose og lign. byggeriet tog 5 år og i 1900 stod sanatoriet færdigt.

Frisk luft, motion og hvile, dette var læge, Christian Saugmans terapeutiske tilgang til sine patienter, så han havde ladet en stier og ruter opføre i skoven og parken omkring Sanatoriet, dette er nogle at de stier der stadig findes den dag i dag, og nogle af hotellets hytter og aktiviteter findes omkring disse stier.

I 2008 blev Hotel Vejlefjord til hvad det er nu, gennem tiden har det været kursusfacilitet, genoptræningssted for hjerneskadet, Jysk Nervecenter for folk med neurotiske lidelser og meget mere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.