Sådan får du en god ferie i Danmark

Sådan får du en god ferie i Danmark

Man behøver ikke altid rejse til udlandet for at få en fantastisk ferie. Danmark kan også være en fantastisk destination. Det primære problem med Danmark som feriedestination er bare, at vejret til tider kan være uforudsigeligt. Selvom vejrudsigten lover høj sol i en uge, så kan der sagtens være en dag, som overraskende byder på torden og regn. Hvis du skal holde ferie i Danmark, er det derfor en god idé at sikrer underholdningen til eventuelle regnvejrsdage hjemmefra. Derfor har vi samlet en liste med et par gode idéer til ting, som du bør have med i bilen, hvis du holder ferie i Danmark.

Gode bøger

Ferien er der, hvor man har tid til at læse nye bøger eller måske genlæse sine favoritter. Derfor bør du naturligvis også have et par gode bøger med, når du rejser på ferie.

Du kan sagtens have glæde af bøgerne, hvis vejret er godt, så du kan læse udenfor, men en bog er også uundværlig, hvis det regner udenfor.

Det er vidunderligt at sidde foran en brændeovn i et sommerhus, mens det regner udenfor.

Brætspil

Brætspil er perfekte til familieferien, hvor der skal være underholdning til alle. Sørg for at medbringe lidt af hvert, så der er noget for alle i familien. Det hjælper også familiens mindste til at holde sig underholdt, hvis der er en dag, som tilbringes indenfor.

Spillekort er også fremragende at have med, da der er mange forskellige spil, som kan spilles. Alternativt kan terninger også overvejes, da de også giver mange variationsmulighed.

I sidste ende er det vigtige dog ikke, hvilket spil, der spilles, men derimod bare det sociale samvær med familien. Det er kvalitetstid og noget af det vigtigste, som man kan tage med sig tilbage til hverdagen.

Garn og strikkepinde

Garn og strikkepinde er bestemt ikke kun for ældre mennesker. Det ses tydeligt på internettet, hvor der findes mange guidevideoer til, hvordan man lærer at strikke.

Hvis du ikke har lyst til at læse, når du er på ferie, kan du også kaste dig ud i et strikkeprojekt. Du skal bare bruge bomuldsgarn og et par strikkepinde i størrelse 3, og så kan du lave karklude. Disse klude er både fine til eget brug, men det er også en fin værtindegave. Læs mere her.

Med garn og pinde får du brugt regnvejrsdagene i din ferie på en konstruktiv måde, og måske bliver du fan af at strikke, hvis du ikke allerede er det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.