Sådan sparer du penge på din ferie

Sådan sparer du penge på din ferie

Sommeren venter lige om hjørnet og for rigtig mange betyder det at det er tid til at pakke kufferterne og tage en tur sydpå men hvis pengene er små så kan man også holde ferie herhjemme uden at dankortet lider uoprettelig skade. Så hvis du godt kunne tænke dig en billig ferie i Danmark kommer der her tre gode råd der kan spare dig for en masse penge.

Rejseformen: sommerhusferie eller camping

Hvis man gerne vil minimere sine omkostninger til en ferie men stadig få fuld valuta for pengene så er det en god ide at overveje såvel at tage på camping såvel som i sommerhus. Selvom Nordjylland er den næstmest attraktive sommerhusregion i Danmark er der stadig mange gode men billige sommerhuse på markedet. Og derudover er camping også et godt alternativ da prisen for at campere i både Nord- og Vestjylland er langt lavere end at tage på hotelferie.

Udover at være et billigt alternativ så kan man også spare flere penge på mad og drikke ved disse to ferieformer i forhold til en charterferie hvor man tager på restaurant hver aften.

Gå efter de gratis aktiviteter: strande og museer

En anden oplagt mulighed man kan gøre brug af for at spare penge er at tage på stranden fremfor at tage i svømme- eller badeland. Hvis vejret er til det er det en gratis om gang for hele familien og man tilbringer typisk også flere timer ved stranden end man ville gøre i en svømmehal.

En anden god mulighed i denne forbindelse er at gå efter de mange gratis aktiviteter der byder sig til. Blandt andet er der gratis adgang på mange danske museer hvilket garanterer en masse spændende oplevelser. Derudover er der masser af skøn natur og en skovtur kan således også være en både hyggelig og billig aktivitet for hele familien.

Vær aktiv i din ferie

Som en sidste mulighed er det også en god ide at være aktiv i sin ferie. Du kan igen benytte dig af naturen til at løbe, cykle og motionere. Det koster dig ikke mange basseøre at tage en cykeltur men du får en masse energi og overskud den anden vej. Og så får man hurtigt genopladt sine batterier igen. En anden løsning er at samle hele familien om et spil brætspil. Dette kan man få mange timer til at gå med og det er sjovt for hele familien. Hvis det skulle knibe med finanserne er det også muligt at få et billigt lån til at dække omkostningerne, men man kan selv gøre meget for at minimere sine udgifter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.