Slå dig ned i Lemvig – 3 grunde til at det kan betale sig

Slå dig ned i Lemvig – 3 grunde til at det kan betale sig

Er det ved at være tid til, at du slår dig ned i et hus, hvor du skal stifte familie? Hvis ja, er der selvfølgelig en række overvejelser, du skal gøre dig. Hvad koster det, og har du pengene, eller er forældrekøb en mulighed? Ligeledes skal det vurderes, hvor huset skal ligge, så du og den kommende familie kan trives på bedst mulig måde. Vi har her en forkærlighed for Lemvig, og vi vil derfor gennemgå nogle fordele, som kan blive relevante for jer, når I først flytter til det nordjyske.

Skøn natur

Hvis du holder af naturen, er det nordjyske som skabt for dig. Blandt andet Lemvig ligger i et utrolig flot område, der nok skal være til stor glæde for dig og familien. Der er smukke strande, som er et enormt hit i Danmark. Hver gang sommeren rammer vores lille land, er der nemlig et utal af mennesker, som tager på dagsture op til de skønne strande. Dog er det ikke kun vandet og de flotte strande, du kan finde i Lemvigområdet – nej, der er ligeledes nogle flotte skove, hvor man kan tage på picnic og ellers bare hygge sig som familie.

Gode job- og skolemuligheder

Det er ikke til at sige, om I allerede har børn, men uanset hvad vil der være muligheder for både jeres børn samt jer i det nordjyske. Lemvig og omegn er fyldt med spændende jobtilbud, og der skal nok være lige det, der matcher dit CV. Desuden har dine børn også mange muligheder her. Der er nemlig både den traditionelle folkeskole, men desuden er der også de forskellige gymnasiale uddannelser, hvorfor dit barn nok skal få de helt rigtige forhold, når det kommer til uddannelsen. Og skulle det have interesse at komme lidt væk fra Lemvig, er det ligeledes muligt. Blandt andet Struer ligger i nærheden, og her er der også en lang række muligheder for dit barn, når det kommer til uddannelse og skole.

Boligpriserne er på et fornuftigt niveau

I det nordjyske er boligpriserne under kontrol, og det er faktisk muligt at finde huse, hvor du virkelig får noget for dine penge. Selvfølgelig er det stadig en stor økonomisk disposition, men du kan være sikker på, at kvadratmeterprisen er meget lavere end i storbyen. Er priserne alligevel lidt for høj, kan det være en ide at undersøge mulighederne for et forældrekøb. Har dine forældre pengene til det, kan det i nogle tilfælde være en stor fordel. Selvfølgelig skal I lige have snakket med en advokat, så der er styr på skatteforhold og andet teknisk. Du kan klikke her, hvis du vil have hjælp fra en erfaren advokat.
Skulle det dog ikke blive et forældrekøb, er det bare med at få snakket med banken og realkreditinstituttet. Har I en nogenlunde økonomi, skulle det ikke blive et problem at låne pengene til jeres drømmebolig.

Skal du til at stifte familie for alvor, så se lidt nærmere på det nordjyske – det er som skabt til familier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.