Spar penge i hverdagen og rejs mere

Spar penge i hverdagen og rejs mere

Vi elsker alle at tage på ferie, men uheldigvis er det ofte en ganske bekostelig affære. Vi har regninger og faste udgifter at tænke på først, så der bliver ofte ikke så meget tilbage til feriedrømmene. Det er her at mange ender med at tage dumme kviklån, der i sidste ende altid ender med vrøvl.

Det er langt mere hensigtsmæssigt at spare penge i hverdagen, så man kan lægge til side og betale sin ferie kontant. Her er en række tips til, hvordan du kan spare lidt ekstra penge op.

 

Skær ned på de daglige indkøb

Det kan godt være at du tænker, at du da ikke bruger for mange penge på de daglige indkøb. Men hvis man kigger nærmere på sin bankkonto, vil man nok opdage, at der ryger langt flere penge end først antaget. Den store synder er alle de små ture ned til købmanden til hverdag.

Du vil kunne gøre dig selv en stor tjeneste ved at lave en udførlig indkøbsliste med alle de nødvendige varer og så kun handle en gang om ugen. Lav madplan, så du ikke ender med dumme impulskøb, der lige virkede nemme eller lækre. Der kan være virkelig mange penge at spare i det lange løb.

 

Køb stort ind

Det er så utroligt dyrt at købe lidt men ofte. Det kan langt bedre betale sig at købe stort ind, når der er tilbudskampagner. Hvis man tager i supermarkedet tidligt på dagen, kan man ofte finde ting med lav holdbarhed til meget billige penge. Så er det bare med at få fyldt fryseren, og på den måde har man masser af mad uden at ruinere sig selv.

De af os med kæledyr kan sikker nikke genkendende til at dyrefoder er dyrt. Rigtigt dyrt endda. Men hvis man køber store mængder, kan der ofte være rigtigt gode penge at spare, især hvis det bliver købt online. Her kan du se et bredt udvalg af dyrefoder i god kvalitet, til en konkurrencedygtig pris.

 

Tag cyklen og lad bilen stå

Vi er slemme til at sætte os ud i bilen, fordi vi lige mangler en liter mælk. Det er mageligheden, der er den store synder her. Det er jo kun en lille tur, siger man til sig selv. Men det er de små ture, der virkelig kan ende med at trække tænder ud, for det er noget som ofte sker og det er langt dyrere end man går og tror.

Tag da i stedet og hop op på cyklen. Få strakt benene og gør noget godt for både din krop og din bankkonto.

 

Det betaler sig

Det virker måske som en dråbe i havet at lave om på de små ting, men som det gamle ordsprog siger:  ”Mange bække små gør en stor å”. Hvis du ønsker at rejse mere, kan disse små ændringer gøre en ganske betydelig forskel. Så bare kom i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.