Tag familien med til Nordjylland

Tag familien med til Nordjylland

Nordjylland er det perfekte sted at tage hen med familien, specielt for de yngste er der rig mulighed for at få en på opleveren. Nordjylland byder på massere af attraktioner, indenfor korte afstande. Vejret spiller desuden ingen rolle, da Nordjylland har masser af indendørs attraktioner. Vi har lavet en liste over dem som vi finder mest interessante.

 1. Fårup Sommerland
  Fårup sommerland er kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark i 2015 og 2016, Fårup tilbyder underholdning til alle aldre. Vilde rutsjebaner, stort vandland og et rigtig godt børnetivoli. I 2013 åbnede der en ny rutsjebane i Fårup Sommerland nemlig Orkanen. Orkanen er unik da det er den eneste rutsjebane der både kører over og under vandet. Rutsjebaneturen går helt fra 7. etage og kører så med 75 km/t hele vejen ned under vandet og forsætter så ind imellem buske og træer.
  Hvis du er vild med fart, så skal du prøve Lynet!
  Lynet har Danmarks hurtigste acceleration, den går fra 0-80 km/t på bare 2 sekunder og derefter forsætter den ud i vilde loops og voldsomme sving, er du til fart over feltet er den lige for dig!
 2. Aalborg Zoo
  Det er altid en oplevelse at stifte bekendtskab med nogle af verdens mest imponerende dyr. Oplev en grønlandsk isbjørn tæt på eller de flotte tigre med de deres kraftige farver. Aalborg Zoo har den perfekte kombination af leg og lær, imens du står og beundre de mere end 1500 dyr kan du se hvordan elefanten spiser eller hvordan isbjørnen leger. De små har også mulighed at møde Pumbas artsfæller i den 16 meter høje stald, som i sig selv er imponerende.
 3. Nordsøen Oceanarium
  Nordsøen Oceanarium er Nordeuropas største akvarium, hvor der er mere end 10.000 m2 indendørs, 5000 m2 udendørs og 70 akvarier! Ligesom Aalborg Zoo er dette en mulighed for hele familien at lege og lære i processen. Lad de unge se og opleve hvordan hajer ser ud helt tæt op, der er mere end 50 hajer fordelt på 6 forskellige arter. Hvis i bliver sultne af alle disse indtryk, så er der mulighed for at smage på Nordsøen hos en af spisestederne. I kan også tage jeres egen madpakke med hvis det er foretrukket.
 4. Aalborg by
  Aalborg har det meste, om du er på parferie eller familieferie. Aalborg er en perfekt lille storby at bruge en weekend på. De seneste år har der virkelig været fokus på byfornyelse, og det føler du virkelig når du bevæger dig igennem byen og specielt hvis du spankulere en tur ned af Aalborgs havnefront. Aalborgs madscene er yderst imponerende, og det er næsten umuligt at vælge blandt alle spisestederne hvis man kun har to aftner til rådighed.

 

Hvis I er fra København og gør det til en weekendudflugt, så er der rig mulighed at finde mad til alles fornøjelse. Om du er til lækre restauranter eller bare vil have takeaway i holstebro, så kan er der helt sikkert mad til enhvers smag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.