Tre ting du skal have med til Lemvig

Tre ting du skal have med til Lemvig

Lemvig er blevet til en populær turistattraktion, at tage hen til med familien. Lemvig er der nok ikke mange danskere der har kendskab til. Derfor har vi lavet den lille guide til dig, hvad der er vigtigt, at have med til Lemvig.

Medbring et reservedæk for en sikkerheds skyld

Det første man altid bør tage med til Lemvig er et reservedæk til den lange rejse op til Nordjylland, da man, som borger ikke ønsker et punkterende dæk eller smadret lygter.
Man vil gerne være på den sikre side, hvis der skulle opstå et uheld. Det er vigtigt, at være på den sikre side da man ikke vil have sin ferie ødelagt på grund af et mindre uheld. Det kan sagtens undgås ved, at købe et reservedæk til bilen. Husk at være på den sikre side, inden man begynder på sin rejse. Hvis du stadig ikke har fået købt et reservedæk eller lygter til rejsen, kan du finde et stort udvalg her.

Medbring et kamera til en tur til Møntsted kalkgruber

Det andet man altid skal have med til Lemvig er et kamera for i Lemvig findes verdens største kalkmine, hvor du kan opleve en endeløs laborant, som er mere end 60 kilometer lang. Her er der gode muligheder, at få taget nogle rigtige gode billeder, til sit fotoalbum. Man kan sidde og slappe af i minetoget. Voksenbillet koster 20 kroner per person, børn mellem 3 år og 16 år betaler 10 kroner per person og børn under 3 år har gratis adgang.  Kalkminen er et stykke Danmarkshistorie, hvor man får bred viden omkring, hvad minen blev brugt til i gamle dage. Kalkminen er nok Lemvigs største turistattraktion og trækker folk fra hele Danmark.

Medbring et brætspil til en regnvejrsdag

Den tredje ting man altid skal medbringe er, at man tager et brætspil med på turen og slapper af med familien i sommerhuset. Skak kunne være en god ide, som både tester en på sit strategiske niveau og taktiske. Det handler om, hvem der er den bedste taktiker og man kan give sin modstander skakmat. Man kunne ydermere hygge sig med et spil ludo, hvor der er flere der kan være med i legen. Der er rig mulighed for, at hygge sig med ludo og se hvem der først kan få sine brikker i mål. Det handler om at undgå, at blive slået ud af sine modstandere, så man ikke skal starte fra begyndelsen. Det er et godt og sjovt brætspil til både store og små.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.