Den ultimative guide til sommerhusejere i Ferring

Den ultimative guide til sommerhusejere i Ferring

Ferring er en af de bedste sommerhusbyer ved Vesterhavet. En stor del af sommerhusene ligger i første række ned til stranden, lige bag en af klitterne, der skærmer mod vinden. Klitterne er beklædt af den karakteristiske marehalm, der holder sandet på plads, og giver skaber en flot kontrast i landskabet.

Hvis du er en af de heldige sommerhusejere, eller du har lejet et sommerhus, har vi her samlet alt hvad du skal vide om strandforhold, transport, mad og attraktioner i Ferring området.

Den brede sandstrand

Ligesom mange af de andre kendte Vesterhavsbyer er stranden dejlig bred og med de velkendte klitter i baggrunden. Sandet er noget af det fineste i landet, hvilket skaber de perfekte rammer for en dag på stranden, når vejret er til det.

Området er kendt i kitesurfing kredse, som et af de bedste områder at surfe i, da vindforholdene i området ofte er ideelle. Ligeledes er paraglidning, surfing og drageflyvning også gode måder at bruge den skønne strand på.

 

De bedste attraktioner i området

Området byder på mange gode gåture, hvor du kan koble helt af. Der ligger flere flotte kirker og et 26 meter højt fyrtårn, der tidligere har været brugt til at hjælpe fiskerbådene i området sikkert i land.

Hvis du gerne vil ud på en større udflugt med familien, kan i køre til Legoland på lidt over 1 time, mens i på nogenlunde samme tid kan komme til Jespers hus sommerland. Begge steder er et hit for de yngste i familien, hvor de kan blive sluppet løs, mens i tager jer et pusterum.

Hvis i gerne vil til et sted, der ligger nærmere kan i på 10-15 minutter køre til Vejlby sommerpark, hvor der både er mulighed for at ride på heste, fiske og spille fiske.

 

De bedste steder at spise i området

Der ligger flere hyggelige spisesteder i området, der alle har en meget afslappet stemning. Du skal ikke forvente at finde en travl Michelin restaurant, men hvis du derimod er på jagt efter et godt dansk måltid, skal du ikke lede længe.

Nogle af de bedste restauranter i området er Vilhelmsborg Kro, restaurant Nørre vinkel og Bovbjerg Fyr Café.

 

Transportmulighederne

Der er dårlige forhold når det kommer til offentlig transport, hvilket betyder du enten skal køre i bil eller cykle for at komme frem. Hvis i gerne vil få frisk luft, men gerne vil have mere medvind på cykelturene, kan det godt betale sig at anskaffe en elektrisk cykel. Der findes mange forskellige el cykler, som både passer til voksne og børn. Hvis I ejer sommerhuset, kan I altid have et par stykker til at stå i sommerhuset, således i ikke skal tage dem med hver gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.